Locuitorii vor primi gratuit, de la primărie, măști și mănuși pe perioada stării de urgență

Social

Locuitorii din Slatina vor primi săptămânal, gratuit, pe perioada stării de urgență, măști și mănuși. Acestea vor fi distribuite la domiciliu de către angajații Primăriei.

Primăria Slatina a decis să suplimenteze măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului. După acțiunile de dezinfectare a străzilor și spațiilor publice și montarea de dispozitive cu dezinfectanți la intrarea în bloc, acum va oferi , gratuit, săptămânal, locuitorilor măști și mănuși de protecție.

La nivelul municipiului Slatina există aproape 35.000 de locuințe, astfel vor fi achiziționate aproape 700.000 de măști și tot atâtea perechi de mănuși. Primele seturi vor fi distribuite săptămâna viitoare, până cel târziu miercuri.

Măști gratuit vor primi și locuitorii din orașul Scornicești. Fiecare cetățean va primi câte două măști refolosibile, fiind achiziționate în acest sens 20.000 de bucăți. Cheltuielile efectuate de autorătțile locale cu măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului sunt suportate din bugetele locale.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns