Primăria Slatina va distribui săptămânal echipamente de protecţie, la domiciliul fiecărei familii

Social

Fiecare familie din Slatina va primi începând de luni, 13 aprilie, săptămânal, câte cinci perechi de mănuşi şi cinci măşti de protecţie, echipamentele menţionate urmând să fie distribuite la domiciliu de reprezentanţi ai municipalităţii, a anunţat miercuri, într-un mesaj video, primarul municipiului, Emil Moţ.

„Trecem împreună printr-o perioadă deosebit de dificilă care ne afectează viaţa de zi cu zi în neaşteptate moduri. Pentru mine, în calitate de primar, sănătatea noastră, a tuturor este prioritară în contextul actual. De aceea, în şedinţa CLSU din 6 aprilie am luat decizia să protejăm suplimentar locuitorii oraşului nostru şi oferim săptămânal câte cinci măşti şi cinci perechi de mănuşi pentru fiecare locuinţă, pe durata stării de urgenţă. Vă anunţ că începând de luni, 13 aprilie, pentru siguranţa dumneavoastră, materialele de protecţie vor fi distribuite, direct la uşa dumneavoastră, de către un inspector din cadrul Primăriei Slatina”, a spus Emil Moţ.

Primarul a subliniat că slătinenii vor primi echipamentele de protecţie acasă, unde le vor fi livrate de către un reprezentant al municipalităţii, de luni până miercuri, în intervalul orar 17,00 – 21,00.

Edilul Emil Moţ le-a transmis slătinenilor să respectele regulile impuse prin ordonanţele militare.

„Dragi slătineni, vă rog încă o dată să respectaţi regulile impuse de ordonanţele militare. Ştiu că nu este uşor şi este o provocare diferită de ce am trăit fiecare dintre noi până acum, dar împreună sunt convins că vom reuşi”, a conchis edilul.

În municipiul Slatina sunt aproximativ 34.000 de locuinţe. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns