Comunicat de presa

Social

Conform datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Olt, până astăzi, 19 mai a.c., în judeţul Olt, au fost confirmate 53 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 38 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile spitaliceşti, 1 persoană fiind externată în cursul zilei de 18.05.2020.

Totodată, până acum, 13 persoane diagnosticate pozitiv cu infecţia cu Covid-19 se află internate în spital.

Au fost înregistrate 2 decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-COV-2.

În judeţul Olt, în carantină instituţionalizată sunt 307 de persoane. Alte 223 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.
Până la acest moment, pentru judeţul nostru, au fost prelucrate 2103 de teste Covid-19.

Poliţiştii continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19. În contextul trecerii la starea de alertă, forţele de ordine acţionează, în principal, pentru informarea cetăţenilor cu privire la noile reguli.

Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor. De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Alte decizii, precum şi alte date de interes, vor fi aduse la cunoştinţa publicului în cel mai scurt timp.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns