Spitalul Municipal Caracal, spital de suport COVID, are al treilea manager în ultimele două săptămâni

Social

Juristul Cătălin Tudor este începând de pe 25 mai noul manager – al treilea în ultimele două săptămâni – al Spitalului Caracal, unitate spitalicească de suport COVID aflată în administrarea municipalităţii.

La jumătatea lunii mai, managerul Spitalului Caracal din acel moment, Marian Mitran, a demisionat, iar în locul lui a fost numit de către ministrul Sănătăţii medicul Alen Stegaru. O nouă schimbare în conducerea Spitalului Caracal a avut loc marţi, de această dată numirea managerului şi a altor directori ai unităţii spitaliceşti fiind făcută de municipalitate.

Componenţa noii echipe de conducere a Spitalului Municipal Caracal a fost anunţată marţi, pe facebook, de Primăria Caracal, într-un comunicat al primarului Liviu Radu. “Conducerea Spitalului Municipal Caracal este formată din: Cătălin Tudor, manager; jurist cu experienţă bogată în administraţia publică locală, dar şi o relevantă pregătire profesională; Alexandra Popa, director medical; medic a cărui dăruire, probitate morală şi profesională îl recomandă pentru această importantă poziţie în fruntea Spitalului Caracal; Silviu Rotunjanu, director economic; economist redutabil cu o experienţă îndelungată în administraţia publică şi care şi-a dovedit profesionalismul ca director al BCR Caracal; Cristina Zuică, director de îngrijiri medicale, asistent medical generalist principal”, se precizează în comunicat. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns